Monday, November 20, 2006

Nii. Päev juba peaaegu selja taga, aga mina tahaksin siiski veel ööst rääkida. Ma ärkasin kell 2. Pea nii külmetas. Panin siis mütsi pähe. Uuesti ärkasin kell pool 4. Nüüd juba äratuskella peale, mille eile õhtul ostsin. Riietusin kiiresti, väljusin. Kulpa ei kuulnud midagi. Lükkasin oma sajakuubikulise Yamaha hääletult mäest alla veerema, algul seisva mootoriga. Ja siis suristasin sellega Manali bussijaama.
Nojah, ma lihtsalt mõtlesin, et läheks sellele Evale, keda McLeodis enne ärasõitu kohtasin, bussile vastu. Olin mingi 5 minutit enne 4 kohal. Mehed prügilõkke ümber, kaks teekeetjat oma kärudega. Küsisin McLeodi ja Dharamsala bussi kohta. Vastasid, et kell 6 tuleb, siis arutasid natuke ja ütlesid, et kell 5. Imelik lugu. Meie oma jõudis just neljaks. Passisin siis seal natuke, aga ega mugav ei olnud. Sõitsin linna serva, jäin tee äärde.
Ja siis ootasin. Algul mõtlesin, et poole viieni, aga siis lõpuks ootasin viieni välja. Jooksin koha peal ja vaatasin langevaid tähti. Vist ikka jäin siis hiljaks, ilmselt jõudis buss varem. Sealt Kullust ta vist hakkab umbes 2 paiku tulema (40 km). Ja ei tea ka, kas ta üldse tuli sellesama 5se bussiga sealt. Kui veerand 6 ajal tagasi meie külla jõudsin, siis esimesed mehed juba kümblesid seal kuumaveeallika basseinis. Väävli hais kõik üleval.
[vahur]

2 Comments:

Blogger Unknown said...

lollu seikleja oled ikka

11:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

ei ole midagi, too early is not too late, kr

10:43 PM  

Post a Comment

<< Home