Saturday, November 18, 2006

Hei, Tom siin, juba Tallinnas.
Sõit tagasi Delhisse ca 10 tundi. Bussijuhid olid vilunud mägiteedel kihutajad, buss rappus, vabises ja kolises, aga kogemusena väga lahe. Muide Indias on ka tasulised nn kiirteed!!!
Söögipeatused olid muhedad, ühes neist oli MARRIAGE LAWN ehk abielumuru ja teine koht oli moodsa India kiirsöögiurgas!
Jõudsime Tiibeti koloonias juua tassi teed ja siis istusin taksosse.
Minu seiklused päädusid lennujaamas, kus tuli seista kõikvõimalikes sabades - küll turvakontroll sissepääsuks lennujaama, check-in, piiriületus, veel kord turvakontroll, kus jäin ilma välgumihklist:( ja pidin seisma KAHES pikas sabas, sest vahepeal ilma igasuguse teadustamiseta vahetati Finnairi värava numbrit! Ehe India!
Kõige vingem oli aga sõit lennujaama, sain nautida Ambassador classic nimelist automobiili - see on selline väga vana Moskvitsi ja vana Volga ristatis, juht ütles, et see on "Good India" VIP auto ja nüüdsel ajal tehakse seda isegi automaatsete juhtimiseadmetega.
NB! sõberid, kui teete check-in'i võtke sealt ligi ka paber (sarnaneb sellega mille täitsime lennukis ja esitasime piirivalvurile), see tuleb ka lahkumisel esitada ning lisaks võtke Finnairi logoga lipik, mis tuleb kinnitada käsipagasi külge, sellele lüüakse turvakontrollis tempel. (lipikut on hiljem raske hankida!!!)
Täna on hall ja sompus, aga soe, pakun 5 kraadi, päikest nägin vaid pealpool pilvi:)
Ja aru ei saa mis kell on.
Kõigile mõnusat rändamist!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kuulake kaasmaalased,

kui tahate head sööki saada McLeod Ganjis siis peate minema jaapani restorani. kui olete Nick's Kitcheni jahutoodetest tulvil siis leiate Jogibara Road'ilt Lung Ta nimelise jaapani restorani. sushid ja puha. don on ka hea.

meil oli eelmine aasta küll suureks abiks pisut jaapani mahedat vahepeal hammustada peale kahte kuud tulist, rasvast ja soolast india kusiini. kui hästi läheb siis saate raamaturiiulist värsket Loomingut kah lugeda võtta.

kui muidugi olete veel Mc Leodis.

tervisi silvale!


kaido ja anneli

11:14 PM  

Post a Comment

<< Home