Saturday, November 18, 2006

Istume Kulpaga tunni aja pärast Manali bussi peale. 11 tundi sõitu, 250 km. Hommikul peaks kohal olema. Yks California kutt, ise kivis, just ütles, et tema meelest on siin lahedam, aga eks me siis läheme vaatame ise. Kulpsoo soge on kadunud ja digikaamera akusid ei saa laadida. Kas teistest kellelgi on teateid? Jätke mõni kommentaar, palun. [vahur]

2 Comments:

Blogger indiaherewecome said...

10 päevase kogemuse põhjal võin nüüd õelda, et Indias on kõik võimalik!
Tom(juba Estis tagasi)

8:35 PM  
Anonymous Anonymous said...

heh,
vennakene, tuled siia siis n2ed :) asi on selles, et teed on jube kitsad ja meeletult k22nulised. tegelikult muidugi selgus, et s6iduaega oli kokku u 9 tunni jagu, igas suuremas asulas puhkas juht 15 min jagu. ja no buss on veidi kreisim, kui need LAZ-id, mis kunagi 6ssu-Haage liini s6itsid, m2letad? ainult et siin on nad palju k6rgema p6hjaga.

konduktor aitab kohtunikuvilega t8rtsutades (kas hyppab 6ue v6i pistab pea kyljeaknast v2lja) millimeetri t2psusega vastutulevatest suurtest bussidest v6i kaubaautodest m88da man88verdada, kitsatel linnat2navatel v6i asulate vahel, yhel pool kaljusein- teisel pool kuristik.

lisaks kottpime ja kylm ja uni ning j2rsust k6rguse muutusest lukus k6rvad. p2ris-p2ris v2sitav. enam nii pikki otsi korraga ette ei v6ta.

L.

11:45 AM  

Post a Comment

<< Home