Sunday, November 19, 2006

Evaga kohtumise ja hunnituvaategahommikus88gi vahele j2i bussis6it, ma r22gin siis m6ne s6naga sellest.
buss. nagu meil kunagi LAZ-id, aga k6rgem. akna vahelt puhub tuul sisse. juhi k6rval konduktor, kes yliosavalt yle vahek2igus olevate kohvrite turnib ning annab juhile vilega m2rku, millal peatuda ja millal v6ib edasi s6ita. kaass6itjad. meie k6rval 2 jaapani nunna, kelle kolmas, McLeodi maha j22v kaaslane saatmisel naljatab: You also Manali? You bodyguard! ...andes m6ista, et peaksime ta kahel kiilasp2isel s6bral sihtpunkti j6udmiseni silma peal hoidma. Dharamsalast tulevad peale veel yhed valged: kaks hipitydrukut ja D'Argatanan'i vuntsidega kutt. boheemid, nagu k6ik, keda siin kohtab, r22givad prantsuse keeles, l6busad. ylej22nud reisijad on k6ik hindud, kes teevad lyhemaid otsi, nii et mingist jaamast tuleb buss t2is ja poole tunni p2rast on j2lle tyhi. teekond. suuremates asulates puhkab juht ca 15 min, nii et kokku seisuaega u 2 tunni jagu. p2ris kurnav, kui lisada j2rskudest k6rgusemuutustest tingitud lukus k6rvad ja pidev une-2rkveloleku vahepealne soigumine ning 90 kraadised kurvid iga 200 m tagant.

edaspidi teeme bussiga siis pisemaid otsi ja v2isame yberkaudseid linnakesi tsikli seljas. piibel Yksildane Planeet mainib n2iteks yht kylakest, kuhu l2hebki ainult trekkimise rajakene ning kus on oma kogukond ja valitsus ning kus v66ras inimene ei tohi kohalikke inimesi ega asju puudutada ning peab kylasse sisenemiseks kyla v2ravas luba ootama! ei kujutagi p2ris ette, homme-ylehomme vaatame ise j2rele. muidu on m6nus ja rahulik, eriti meie pisikeses Fashisti (Vashishti) kylas, mis j22b Manali asulast veel 3 km ylesvoolu m2gede poole.

hotellis tervitav keskealine mees Ananda on esimene hindu, kes teab, kus Eesti asub ning paistab yldse maailma asjades v2ga p2devalt ning elutervelt orienteeruvat. aus ja siiras. m2rgib, et eemal terendav 4000-ne lumine tipp on ka v6hiku jaoks erivarustusega v2isatav, juhul, kui asja rahulikult v6tta ja aklimatiseeruda. yldse arvab Ananda, et elu tuleks rahulikult v6tta: 2 grammi jagu omakasvatatud hashishit p2evas tulevat tema meelest ainult kasuks. meie ehmatuse peale kostab h2rra, et endale kasvatada v6ib ja suitsetada v6ib (ning et seda tegevat k6ik m2gilased), kyll aga on keelatud hashishiga 2ritsemine. sellised lood.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ei, ma näen ikka tõesti ennustuslikke unenägusid vist... :)

7:03 AM  

Post a Comment

<< Home