Monday, November 20, 2006

Tere Katmandust! Naljakas on tagasi olla. Kuus aastat tagasi olime siin enne ja p2rast Annapurna ringi. Esimesel pilgul, kohe lennujaamas, ma vaatasin, et nagu astuks samast uksest sisse, kust tookord v2lja, ja samas kohas tagasi.
Kui ma ytlesin autojuhile, et kuus aastat tagasi olin siin, siist tema, et kuus aastat on pikk aeg. No muidugi. Paljudes kohtades, Eestis ju ka. Yllatav ikkagi. Kerjuseid peaaegu polegi. Hinnad on palju k6rgemad. Ja Thamelis tehakse mitmes kohas suuri ehitust8id.
Plaadipoode on ikka sama palju kui k2sit88poode ja muusika sama vali. Mu meelest on viirukit t2navatel v2hem.
T2na k2isime Wild Earthis, megamaja, mingi endine rani palee. Suurejooneline. Terrassil olid suured 6lipurgid, kus taimede kasulikud omadused ja l6hnad p2ikese abiga 6li sisse l2hevad, selleks kulub mitu n2dalat, et saada hea massaazhi6li. Ja palju lilli oli seal terassil ka.
Kristina sai toreda teate, et just t2nasest algab Wild Earthis tootekoolitus, mis kestab viis p2eva. Kohtusime seal l6hnameistriga, kes tutvustas meile m6nd uut ja m6nd alles t88s olevat toodet.
Silva ja mina leppisime endale kokku 9 p2evase treki algusega 22. novembril. Trekkijate jaoks on siin suur muutus toimunud, enam ilma giidita loodusparkides ja kaitsealadel, st p6hikohtades, k2ia ei tohi. Giiditasu on 15 dollarit p2ev, pluss tema transpordi kulud, st bussis6it. Loodame, et on normaalne giid. Meie marsruut Langtangis: Dhunche (tegelt natuke edasi sealt), Kyangjin, Langshisha Kharka (juhuks kui keegi tahab kaardi pealt vaadata).
Tore on. Palju tervitusi! ml

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tervitused trekkijatele ja õppuritele!
Kõlab väga mõnusalt! Loodan, et lõpuks saate selle matkakaifi kätte!
Tom

3:28 PM  

Post a Comment

<< Home