Tuesday, November 21, 2006


Teisip2ev, 21. nov. Valgeid on siinkandis ysna v2he liikumas, seet6ttu paistame igal pool silma. Kohalikel on vastavalt oma spetsialiteedile meiega tihtipeale mingi plaan v6i eelarvamus. Eile arvasid mutid templi v2ravas, angooraj2nesed kaenla all, et me tahame kindlasti karvapallidega yhele pildile j22da. Sama meelt olid kutid, kel n88ri otsas nukra olemise, koheva karva ning suurte sarvedega jakid. Templi taga passiv 11 s6rmega tyyp (paremal k2el oli tal kaks p8ialt, aus6na!) suutis Vahurile maha myya pakikese safranit.

T2na seevastu haakis yhest kylast sappa tsiklimees, andis m88dumisel k2ega peatumiseks m2rku ja kysis otse, ega me ei tahaks natuke hashishit osta. Kinnitas, et on v2ga hea kraam- ta ise koos oma naisega m2gedes kasvatab. Kui ei usu, tule homme minu poole, joome teed, teeme v2ikse piibu ja naudime vaadet orule. V2itis, et oskab nodi nii hoolikalt sisse pakkida, et sellega v6ib rahulikult yle piiri marssida. Vastasime viisakalt, et me m6tleme, mis oli ilmselt liiga ebam22rane, kuna ta tahtis teda, kas ta paneb homme teekannu yles ja ootab meid v6i mitte.

Vormisime oma viisakuse konkreetseks eituseks ning j2tsime "perefirma" pidaja endale pettunud ilmel j2rele p6rnitsema. [Kulpa]

1 Comments:

Blogger Kerly said...

Mulle meeldib see foto.

10:19 AM  

Post a Comment

<< Home