Monday, November 20, 2006


Esmasp2ev, 20. nov. Niigi silmipimestavalt kirjusse India muljetepaletti ilmusid t2na veel m6ned, seekord tunduvalt tumedamad toonid. Old Manalit v2isates sattusime m2gikylakesse, kus yhe toreda majakese teiselt korruselt kostis ootamatult... The Clash! V6idunud duubelmaki omanikuks osutus Inglismaalt p2rit Nigel, aukus silmade, kolletavate hammaste ja laialt zhestikuleerivate pikkade j2semetega.

R2situd olemisega elukunstnik pajatas ohtralt sl2ngi ja vandes6nu kasutades, kuidas ta oli mullu 600 grammi hashishiga politseile vahele j22nud, 106 p2eva ebainimlikes tingimustes vangis istunud ning siis suure summa eest vabaks saanud. Nyyd peab iga kahe n2dala tagant politseijaoskonnas k2ima ja allkirja andma. N2gurip2evi pidav britt teeb juhut8id ja loodab, et j2rgmise astme kohtus m6istetakse ta 6igeks ning ta saab l6puks suure hunniku kannabiseseemnetega kodumaale lipsata- seemnete omamine ei olevat illegaalne.

Niisugust 6igussysteemi, kus m6rva ja kannabisega 2ritsemise eest v6ib v6rdselt saada 5 aastat, peab Nigel 22rmiselt ylekohtuseks. Sest milleks ma siia yldse r2ndasin? Eks ikka selleks, et teha v2ike pops ja nautida hunnituid Himaalaja vaateid! On ju absurdne selle eest mind vangi pista?! Oleme kaasatundlike ilmetega, sellal, kui Nigeliga paistab vaikival yksmeelel olevat vaid tema pisike must kass, kes on talle ainsaks semuks. Sama v2he, kui India politsei sallib valgeid narkolembureid, paistavad hindud hoolivat kassidest- nad eelistavad hiirekuningatele hoopis rotimyrki, mis toimib h2vitavalt nii hiirte-rottite kui paraku ka kiisude vastu. Praegune on Nigelil juba ei-tea-mitmes k6uts, kelle ta surmasuust on p22stnud.

Naeratame ja j2tame tr88stitu duoga vastupidamist soovides hyvasti. [Kulpa]

0 Comments:

Post a Comment

<< Home