Friday, November 24, 2006

ajurveeda massaazh vol 2 - pean kohe kirjutama sellest natuke. tana oli natuke pikem ja p6hjalikum, juuksemassaazh ka, sikutamine ja tirimine, siukest ei osand ette kujutadagi, parast seda kohtama minna eriti ei k6lba, terve pea 6liga koos. ja l6puks painutas tadi pead niimoodi, et selgroog raksus, venis ja k6ik laks kuumaks! vahur ja kulps, kui vahegi 6nnestub, siis vaadake m6ni usaldusvaarsem koht ja proovige kindlasti.
Wild Earth on taiesti disorganiseeritud, koolitus jai ara, keegi ei teatanud. ytlesin siis manedzherile, et raagime ehk lepingust paar s6na, tema, et ehk ma ootan pool tundi, sest tal on kiire. mille peale ma ei saanud ytlemata jatta, mis ma arvan, rahulikult. sest tundus ikka eriti imelik suhtumine, lausa uskumatu. kahtlesin natuke, et v6ibolla Nepalis kaibki nii, kultuuride erinevus v6i mis, aga sallimehega oli superkogemus ja transportijad on ka ylevoolavalt s6bralikud. p6hiboss on Eestiski kainud, vaga head muljed meie ilusast maast.
hakkan vaikselt sisse elama, ostsin paksu Kathmandu raamatu ja asun homme l6puks iseseisvalt vaatamisvaarsustega tutvuma. [kriss]

0 Comments:

Post a Comment

<< Home