Thursday, November 09, 2006

Neile, kes arvavad, et siin on k6ik jube tore ja m6nus...
Selge ju, et kui inimesi jube palju (ja arstiabi lapsekingades), on ka igasugu looduse 2pardusi rohkem. Igal sammul kohtab k6ikv6imalikke k6rvalekaldeid normaalse inimese ylesehitusest - 2 k2tt, 2 jalga, 1 pea - paljud neist kasutavadki pealetykkivalt oma puuet, et m88dujate kaastundlikkusele r6huda ning raha kerjata. Eile n2iteks j2litas meid tykk aega suurte munadega mees: tal oli seljas ainult s2rk, et ta saaks paremini yhe k2ega viidata tohutule 6hupalli meenutavale v22rarengule oma jalgade vahel, teine k2si n6udlikult meie poole v2lja sirutatud.
Mina olen neil hetkedel pyydnud m6elda nii, et mina pole ju syydi, et Vanajumalal olid nende inimeste loomise hetkel m6tted hajevil v6i tuju paha, vaatan otse ette ja l2hen edasi.

T2na selgus ka, et kerjamise geeni saavad alama kasti hindud (need, kes k6nnitee peal magavad-s88vad-elavad) ilmselt emapiimaga kaasa: t2naval tatsas meile vastu paljasjalgne ning oma esimesi iseseisvaid samme tegev poisiklutt, endal kaks pisikest pihku resoluutselt meie poole suunatud.
Nii ongi 6htuti hea ja rahulik naasta siia Tiibeti elamupiirkonda, kus p2rast kurnavat p2eva imestad, et keegi ei sakutagi sind varrukast korrutades "Hello, mister!" ega pyya sulle midagi nina alla toppides ning "Good price!" h6igates maha myya.

Kuigi sisekorra eeskiri hotellitoa uksel ytleb, et alkohol on selles asutuses rangelt keelatud, oleme kahel 6htul seda punkti eirates veetnud muhedaid p2vakokkuv6ttemuljetusi 0,65 liitriste KingFisherite (parim kohalik 6lu) seltsis :-)

See pidi kyll yks l6bus ja sundimatu sissekanne olema, aga
tuli hoopis siuke t6sine. Seda naljakam on siin kitsukeses neti-
punktis vaadata k6rvalarvuti taga pisikest Dalai Laama riietes
tiibeti poissi, kes, k6rvaklapid peas, laulab kaasa inglisekeelseid
laule, mida ta netis kuulab.
Teen temast salaja pilti ja l6petan.

Kulpsoo (eelmine postitus Mari-Liisilt).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home